Naar boven
  • Voor 19.00 uur besteld, morgen in huis
  • Vanaf € 50,- gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Latenzo Udenhout iedere zondag open
  • Veilig betalen bij Latenzo

Latenzo

 Yaya

Spannend…verrassend…vernieuwend…
Zo laat zich de nieuwe najaarscollectie bij Latenzo Fashion Lifestyle het best karakteriseren. Voor de dames is het zeer succesvolle label YAYA (zie foto) sterk uitgebreid en zijn de nieuwe merken Superdry en Follie di Garbo toegevoegd zodat u nog beter uw keuze kunt maken. Desgewenst daarbij natuurlijk graag geassisteerd door onze adviseuses.

Ook voor de heren nieuwe merken dit najaar. Wat dacht u van Cavallaro: Italiaanse mode van Nederlandse origine. Ook Cast Iron en Vanguard mogen als nieuwkomers niet onbenoemd blijven. In onze Basement is er hard gewerkt en veel veranderd. Op zich al een bezoek waard! Hier vindt u de nieuwe collectie van Superdry zowel voor heren/jongens als Superdry voor dames/meisjes. Ook de verrassende nieuwe collectie van Geisha en Vila kunt u vinden in de Latenzo Basement.

Wij staan allemaal te trappelen om u dit moois te kunnen presenteren. U bent van harte welkom in onze winkel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Daarom nemen wij graag in onze lunchroom uw kopje koffie of lunch voor onze rekening. En…vergeet niet in uw agenda te zetten: Zondag 16 oktober a.s. mode event bij Latenzo met flitsende modeshow, een hapje & drankje en leuke give-aways! De nieuwe najaarscollectie is zeer de moeite waard, u komt toch ook?