Naar boven
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

Latenzo in de media | Netwerk Brabant

Door Alexia - 30 januari 2017 -
Latenzo Fashion Lifestyle, de mooiste merken en de beste service

Wie voor het eerst bij Latenzo binnenstapt, zal verrast zijn door het enorme aantal vierkante meters,  het ruime assortiment en de warme gastvrijheid. De deskundige medewerkers doen er alles aan om hun klanten een complete shopervaring te bieden. En dat gaat verder dan de laatste trends in fashion.

Voor ieder budget
“Iedereen vanaf een jaar of 15 kan bij ons slagen”, zegt Jakomien van Zetten die verantwoordelijk is voor de inkoop en het management van de damesafdeling. “We hebben mode in verschillende prijsklassen, ook in maatkostuums, gelegenheids- en zakelijke kleding, en merken zoals Penn&Ink, Nikkie, Supertrash, Gerry Weber en Cavallaro voor de dames en PME, State of Art en Boss voor de heren. Daar komen klanten voor terug.”

Compleet uitje
Vaste klanten weten het allang: winkelen bij Latenzo is een compleet uitje. “Bij ons wordt fashion shoppen een beleving”, vertelt Jakomien. “We hebben een gezellige lunchroom waar we klanten een gratis lunch aanbieden. Moet kleding vermaakt worden dan doen we dat direct in ons inpandig atelier, zodat klanten erop kunnen wachten. En we hebben volop gratis parkeergelegenheid”, somt ze op.

Lentefair
Daarbovenop bedenkt ze samen met marketingmanager Alexia de Beer regelmatig leuke acties. “Op 11 en 12 maart organiseren we een lentefair, waarin de voorjaarscollectie centraal staat”, vertelt Alexia. “We bieden onze klanten dan onder andere modeflitsen, live muziek, kleuradviezen, styling, een nagelstyliste en natuurlijk een hapje en een drankje. We organiseren ook regelmatig een high tea en modeshows. Kijk voor de agenda op onze site”, besluit zij.

Tekst: Esther Nagtegaal

Nieuwe collectie voorjaar 2017