Naar boven
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

Latenzo in de media | Tilburg in Business

Door Alexia - 14 februari 2017 -
Latenzo: alles onder één dak

Latenzo Fashion Lifestyle is een mode-totaalzaak, die in geen enkele grote winkelstad zou misstaan. Toch huist Latenzo al meer dan 55 jaar in het landelijke Udenhout. Daar biedt het 2000 vierkante meter aan mode, schoenen en accessoires onder één dak. De grote merken, gecombineerd met de Brabantse gastvrijheid, maken van een bezoek aan Latenzo telkens weer een beleving.

Latenzo is een begrip in modeland, een prachtig voorbeeld van een weidewinkel: een grote, op zichzelf staande winkel, buiten de bebouwde kom. Want Latenzo is niet gesitueerd in het winkelcentrum van Tilburg, Eindhoven of Den Bosch: de trekpleister van formaat bevindt zich sinds jaar en dag aan de Kreitenmolenstraat in Udenhout. Daar heeft men de ruimte, met drie verdiepingen boordevol mode, schoenen, accessoires en tassen. De Basement is voor de jongeren, de begane grond voor de dames en heren en de bovenverdieping is dé plek voor maatwerk en kostuums. Daar kiest bijvoorbeeld menig aanstaand bruidegom voor een kostuum op maat, voorzien van een gepersonaliseerde voering.

Verrassen

De vaste én wisselende collectie topmerken weet tal van trouwe klanten telkens weer te verrassen. Het gevoel van verrassing is sowieso groot, voor wie voor het eerst bij Latenzo komt. Zo is er volop – gratis – parkeerruimte rondom het pand. De grootte van dat pand brengt veelal de volgende verrassing teweeg. De ultieme verrassing bestaat echter uit de enorme keus, die Latenzo voor alle doelgroepen biedt. Tel daarbij op een gastvrij en vriendelijk ontvangst, een trouw team van medewerkers en de gezellige lunchroom en het warme gevoel dat veel mensen bij Latenzo krijgen is méér dan verklaard. Latenzo is alleen op maandagochtend gesloten. Koopavond is op vrijdag (tot 20.00 uur) en de zaak is ook elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Naast de hoofdvestiging beschikt Latenzo ook nog over een winkel aan de Margrietstraat in Goirle én over een eigen outlet aan de Slimstraat in Udenhout. Twee keer per jaar pakt men uit met een groot fashion event: de merkenweek. De eerstvolgende editie staat gepland voor het weekend van 11 en 12 maart. Dat wordt een Lente Fair, compleet met live muziek, een nagelstyliste, een kleurenadviseuse en een hapje en een drankje. Laat je verrassen bij Latenzo!

Tekst: Ton de Kort