Naar boven
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

Latenzo mode zondag druk bezocht

Door Alexia - 24 oktober 2016 -
De modeweken zijn in full swing. Afgelopen zondag 16 oktober showde Latenzo Fashion Lifestyle in Udenhout de dames –en heren collectie voor herfst –en winter 2016. In een gezellige ambiance met pianist en bubbels & bites, hebben de vele bezoekers kunnen genieten van alle nieuwe mooie mode.

Op de catwalk, begeleid door live pianomuziek, showden de dames –en heren van Latenzo de nieuwste trends voor najaar 2016. Ook deze keer zijn de collecties weer oogverblindend. Er was aandacht voor diverse modellen jassen –en jacks, o.a. van de merken Supertrash, Taifun, Cast Iron en Cavallaro di Napoli. Maar ook zagen we voor de dames opvallende jurkjes van bv. Rinascimento en Alix, voor de heren broeken van PME Legend en Scotch & Soda.

Dit seizoen zien we ook veel kanten en transparante tops. Opkomend is de turtle nek, maar op de catwalk zagen we ook blouses met v-nek, overslag, bood of ronde hals. Daaroverheen veel lange tot half lange vesten in stoere grove, maar ook in elegante fijne breisels. Voor de dames hebben bv. de merken Yaya, Gerry Weber en Penn & Ink een mooie collectie.

Het colbert/blazer mag voor zowel de dames -als de heren niet ontbreken. Vernieuwend is het model met de dubbele rij knopen. Ook het iets oversized boyfriend model voor de dames is helemaal hot! In veel verschillende stoffen verkrijgbaar. Een opvallend accessoire dit seizoen is de hoed, tijdens de show droegen de mannequins hoeden van Aaiko en Supertrash.

Op de drukke zondagmiddag was er ook aandacht voor jonge mode met voor zowel dames -als heren het trendy merk Superdry. Op de catwalk zagen we hippe hoodies en lichtgewicht jacks.

De kleuren voor najaar/winter '16 zijn warm te noemen. Naast de basis kleuren zwart en verschillende tinten grijs, zien we vooral veel groene tinten met olijfgroen in de hoofdrol. Ook donker, nachtblauw en korenblauw zijn een mooie basis kleur met lichter blauw als accent kleur. Bordeaux, aubergine, roest, cognac, taupe en oker geel zijn ook helemaal trendy!

Latenzo kan terugkijken op een geslaagd mode event met enthousiaste bezoekers. Voor meer gezellig winkelen met live muziek, lekkere hapjes en drankjes en leuke give-aways is er het Italië weekend van vrijdag 28 t/m zondag 30 oktober!

Modeshow