Naar boven
  • Werkdagen voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

Nikkie Disney Show

Door Alexia - 06 februari 2018 - Merken, Nieuwe collectie, Trends

Donald Duck inspireert Nikkie

De nieuwe collectie van Nikkie is stoer en verrassend. De lancering van haar nieuwe collectie voorjaar/zomer collectie vond plaats in Disneyland Parijs en Team Latenzo was uitgenodigd. In de nieuwe collectie is duidelijk te zien wie haar inspiratiebron is geweest. En wel Donald Duck! Het maakt de Nikkie collectie eigenwijs, stoer en tegelijk geeft het karakter aan de collectie. 

 
NIKKIE FASHION SHOW voorjaar/zomer 2018 collectie in Disneyland Parijs.

Gotta love this Duck

In de Donald Duck collectie vind je gave opdrukken, teksten en ook gecombineerd met sterrenprints. In dit thema zien we sprekend rood, zwart en wit. Wil je ook zo'n gaaf Donald Duck item uit de nieuwe collectie? Wees er dan snel bij, want de Donald Duck items zijn exclusief en alleen online te verkrijgen in onze webshop. Waar ga jij voor een t-shirt, sweater, jack of sweater-jurk?

 

The ruffle trend 

In de nieuwe collectie van Nikkie kan je helemaal uitleven als het gaat om vrouwelijke jurkjes en rokjes. En waar wij blij van worden zijn de ruffles. De ruffle trend is nog steeds on-going. Er zijn fijn gebreide jurkjes met subtiele ruffles, maar houd je meer van expressief dan zijn er voor jou de volume ruffles. Ook in rokjes die je leuk kunt combineren met een Nikkie top!

 

De jurkjes in de collectie zijn er veelal in zwart met onder andere dot prints of gecombineerd met laagjes dat je outfit vrouwelijke en stoer maakt. Ook zien we tulle in de collectie voor een extra vrouwelijke touch. Zo'n jurkje combineer je ideaal met een stoer jack of boots. En voor je het weet ben je klaar voor het nieuwe seizoen en schitter jij misschien wel in een stoer Nikkie outfit! 

Nikkie collectie online en in de winkel

Kijk snel in de webshop of kom gerust bij langs in de winkel om de Nikkie collectie te bekijken en te passen. Wij heten je van harte welkom in één van onze winkels. Je kunt onze winkels vinden in Udenhout en Goirle. Ben je dus in de buurt, kom dan zeker langs. Shop je vandaag vóór 21.00 uur dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag in huis. Goed om te weten; gratis verzending.

✓ Vandaag voor 21.00 besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending ✓ Afterpay