Naar boven
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

Sfeervol Italiaans mode weekend bij Latenzo

Door Alexia - 31 oktober 2016 -
Afgelopen weekend stond in het teken van de Italiaanse mode. Italië, het mode land bij uitstek! Latenzo had groots uitgepakt tijdens het 3-daagse mode event.

Het winkelend publiek kon in een gezellige ambiance genieten van live muziek. In het oog sprong de zwarte vleugel waarop de vaste Latenzo huispianist zijn Italiaanse oeuvre ten gehore bracht. Ook kon iedereen proeven van La Cucina Italiana! Heerlijke hapjes en dito drankjes werden geserveerd.

Latenzo had deze keer ook weer het bekende “Rad van Fortuin” staan. Tijdens het weekend is menig keer aan het rad gedraaid en mooie prijzen zoals bv. Italiaanse olijfolie, Amaretto en pasta’s werden gewonnen!

Natuurlijk was er ook heel veel mooie Italiaanse mode te bekijken. Zowel voor de dames –als voor de heren is de nieuwe najaarscollectie prachtig te noemen. Italiaanse damesmerken als Rinascimento en Follie di Garbo hebben een zeer uitgebreide, in het oog springende collectie. Mooie jurkjes, blouses en tops in warme herfstkleuren spelen daarin een grote rol. De kleuren voor najaar/winter '16 zijn warm te noemen. Naast de basis kleuren zwart en verschillende tinten grijs, zien we vooral veel groene tinten met olijfgroen in de hoofdrol. Dit seizoen zien we voor de dames ook veel kanten -en transparante tops. Opkomend is de turtle nek, maar we zien ook blouses met v-nek, overslag, bood of ronde hals. Daaroverheen veel lange tot half lange vesten in stoere grove, maar ook in elegante fijne breisels.

Voor de heren is er volop keus als het gaat om bv. mooie blazers en overhemden van het merk Cavallaro Napoli. Ook Giordano scoort hoge ogen als het gaat om overhemden en heerlijk zittende pullovers.

Op het gebied van kostuums heeft Latenzo het geweldige Italiaanse merk Studio Milano in de collectie. Ook van andere kostuum merken heeft Latenzo genoeg keuze, op 2 november start de kostuum 10-daagse! Kom eens langs bij Latenzo en profiteer van hoge kortingen.

De uitgebreide schoenen afdeling in de Basement heeft tevens diverse Italiaanse merken in het assortiment waaronder Bugatti en Giorgio, schoenen met tijdloze elegantie en eigentijdse charme.

Latenzo kan terugkijken op een geslaagd Italiaans mode event met enthousiaste bezoekers. Voor meer gezellig winkelen met een proeverij van heerlijke binnen –en buitenlandse kazen en mooie wijnen, interessante acties en leuke give-aways is er de Herfst Proeverij op 12 en 13 november a.s.

Graag tot ziens bij Latenzo in Udenhout!

Team Latenzo