Naar boven
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

10 Feet

10 Feet
Het kan zijn dat je al bekend bent met het merk 10 Feet, want dit modieuze merk zag het levenslicht in 1999 in Amsterdam. Alle collecties worden sindsdien nog steeds ontworpen in hun hoofdkantoor in Amsterdam. Het is niet bij alleen bij onze hoofdstad gebleven, in de tussentijd is 10 Feet uitgegroeid tot een internationaal gewaardeerd modelabel en heeft het fans van over de hele wereld.

10 Feet richt zich op de vrouw met een vrije geest. Op de vrouw die van zichzelf al een bepaald soort coolheid met een rauw randje uitstraalt. Deze visie zie je duidelijk terugkomen in de collecties. De snits variëren van strak tot los. We zien niet veel prints, maar daarentegen wel een rijk kleurenpalet dat veel vrouwen mooi zal staan.

Het motto van 10 Feet is: ‘In style we trust.’ Daar zijn we het roerend mee eens. 10 Feet heeft een bijzondere tijdloze stijl die jou ook zeker goed zal staan. En, ook heel prettig, de kelding is van een goede kwaliteit. De stoffen, het materiaalgebruik, met de kleding van 10 Feet kun je gemakkelijk meerdere seizoenen doen.

Mix & match je nieuwe 10 Feet fashion item met onze andere mooie merken


Een echte fashionista heeft een feilloos gevoel voor combineren. In onze shop is het heel makkelijk om merken met elkaar te mixen en matchen. Combineer de kleding van 10 Feet bijvoorbeeld eens met de stukken van het vrouwelijke Aaiko, het stijlvolle Expresso of met de stoere spijkerbroeken van Maryley. Voor meer van onze modemerken kijk je hier.

Jouw nieuwe 10 Feet kledingstuk shop je bij Latenzo


10 Feet verdient ook een plekje in jouw garderobe. Shop daarom jouw nieuwe 10Feet item bij onze in winkels. Of bestel 10Feet bij ons online. 

✓ Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis ✓ Vanaf € 50,- gratis verzending ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ Afterpay ✓ Thuiswinkelwaarborg