Naar boven
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

British Indigo

British Indigo

British Indigo

British Indigo is ontstaan in 2002 met als doel een uitgebreide herencollectie aan te bieden. Het is een Nederlands herenmodemerk al doet de naam anders vermoeden. Ze richten zich op de moderne man die meer wil dan een gewoon overhemd.

Door de opvallende prints onderscheid dit merk zich. Naast de opvallende stijl die ze wegzetten staat dit merk ook voor kwaliteit. Het is een Nederlands merk maar ze noemen zich toch British, dit komt omdat ze gekozen hebben voor een Engelse stijl in hun collecties. Het merk biedt naast overhemden ook colberts. De overhemden en colberts zijn te combineren en geven de echte British Indigo stijl. Elke collectie heeft weer verrassende details, zoals kleurrijke knoopjes of opvallende elleboogpatches.

Shop British Indigo bij Latenzo Udenhout

Kom gerust de collectie bekijken van British Indigo bij ons in de winkel. Onze winkel vind je aan de Kreitenmolenstraat 80 in Udenhout. De koffie staat klaar en wij helpen je graag. 

British Indigo verkopen we vooralsnog niet online, maar onze shop staat vol met nog veel meer mooie modemerken. Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.

✓ Vandaag voor 21.00 besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending vanaf 50 euro ✓ Afterpay