Naar boven
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

Cheaque

Cheaque


Cheaque 

Het merk Cheaque wil een boodschap overbrengen. Tegenwoordig hebben we een no nonsense houding, men heeft eerder een mening klaar over een anders dan over zichzelf. Het merk Cheaque speelt hierop in door via hun kleding een boodschap over te brengen. Eigenzinnige kreten die pas nadat je ze uitgesproken hebt tot de verbeelding spreken. 

Opvallende kreten
Opvallend bij dit merk zijn de kreten die op de t-shirts en sweaters staan. Hiermee onderscheid het merk zich. De teksten zijn op het eerste gezicht heel anders dan wanneer je ze uitspreekt. Baques, malle eau’t en haute je coupe zijn een paar voorbeelden van teksten die op de kleding staat. Zowel voor mannen als voor vrouwen beschikbaar. Met een kledingstuk van Cheaque maak je echt een statement.

Ludiek met sokken
Cheaque is een modern merk dat zich op een leuke manier op de kaart wil zetten. Een voorbeeld hiervan zijn hun sokken, die worden ook als enkele sok verkocht. Dit omdat veel mensen altijd een sok kwijt raken waardoor een sok single blijft. Hierdoor hoeft geen een sok meer single te zijn.

Shop Cheaque bij Latenzo 

Wil jij ook zo’n gaaf shirt of top van Cheaque in je kast hebben hangen? Kom dan langs bij ons in de winkel in Udenhout. Daar hebben we een ruime collectie van Cheaque. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe outfit. 

Cheaque verkopen we helaas nog niet in onze webshop, maar online hebben we ook mooie merken voor jou. De voordelen van online shoppen in onze webshop: 

✓ Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis ✓ Vanaf € 50,- gratis verzending ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ Afterpay