Naar boven
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

Gate One

Gate One werd in 2007 opgericht in Duitsland. In een korte tijd heeft Gate one zich ontwikkeld als een internationaal jassenmerk met een gerenommeerd label. Gate One legt de focus op het ontwerpen van orginele en trendy jassen van hoge kwaliteit. Gate One is ook gespecialiseerd in het ontwerpen van jassen met bijvoorbeeld een kortere armlengte of wijdere taille. Op deze manier is er voor iedereen een perfect zittende jas te vinden voor aankomend seizoen. 

Shop de collectie van Gate One bij Latenzo 

De jassen van Gate One zijn sportief en gekleed en worden afgewerkt met oog voor detail. Gate One ontwerpt de jassen voor de moderne man van nu. Een combinatie van spotief en klassiek zorgt ervoor dat je met de jassen van Gate One eindeloos kan blijven combineren.

Shop op je gemak bij ons in de winkel. Je vindt ons aan de Kreitenmolenstraat 80 in Udenhout. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte jas. 

Gate One verkopen we vooralsnog niet online, maar onze shop staat vol met nog veel meer mooie modemerken. Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.

✓ Vandaag voor 21.00 besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending vanaf 50 euro ✓ Afterpay