Naar boven
  • Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren via de winkel
  • Veilig betalen bij Latenzo

Summum

Summum
Vrouwelijk en speels, dat is het damesmode merk Summum in een notendop. In 1998 zag het merk in Amsterdam het levenslicht. Summum is opgericht door Jos en Jorien Wijker en zij hadden een helder doel voor ogen: Hun eigen(wijze) plan trekken in het modelandschap. En dat is ze gelukt want nog steeds is Summum een zeer geliefd merk onder de Nederlandse vrouw.

En niet alleen de Nederlandse vrouw is gek op het merk. Van over de hele wereld zijn er vrouwen die Summum in hun kledingkast hebben hangen. Een ding is altijd hetzelfde gebleven, de stylisten en ontwerpers van het merk treken nog steeds hun eigen plan. Ze doen hun inspiratie op van over de hele wereld en vertalen die naar eigenwijze en modieuze kleding. 

De signatuur van Summum is duidelijk; de silhouetten zijn vrouwelijk en de printjes zijn opvallend. Vogels, streepjes of bloemen, je vindt het allemaal terug in de collectie. Wat verder ook zo fijn is aan dit modelabel zijn de vele fijne stoffen. Stoffen die van goede kwaliteit zijn en ook prettig dragen. Een kledingstuk van Summum is dus echt een aanwinst voor je kledingkast.

Mix & match Summum met onze andere mooie merken

Summum is niet het enige bijzondere en eigenwijze merk dat we hebben. We hebben nog veel meer leuke damesmode merken die je goed kunt combineren met Summum. Kijk bijvoorbeeld eens bij Yaya, Expresso of Gustav. Voor meer mooie merken kijk je hier.

Jouw nieuwe Summum fashion item shop je bij Latenzo

Summum shop je bij ons zowel online als in onze stenen winkels. Onze winkels vind je in het altijd gezellige Brabant. Latenzo Udenhout vind je aan de Kreitenmolenstraat 80. Voor meer info over onze winkels, kijk hier

We vinden het ook geen probleem om de kleding naar je op te sturen. Klik alles wat je leuk vindt bij elkaar voor 21:00 uur, dan zorgen wij dat jij de volgende dag je bestelling al binnen hebt. En, ook fijn, bij een bestelling van € 50,- of meer nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bij twijfel niet doen? Niet bij Latenzo, bij ons krijg je namelijk 14 dagen bedenktijd.